Kim Kardashians Skim

ilayda

Member
Beyaz Lotus O an ve eğer öyleyse, Patrick Schwarzenegger öyle. İstikrarlı bir şekilde yapılmış, ancak Hollywood hacklemesini ve şu anda dünyanın bir boğulma çukurunda sahip olduğu tuhaf HBO dramasındaki başrolü istikrarlı bir yıldız, Creding Street için kesinlikle harika.

Kim Kardashian, Beyaz Lotus kodlu Skims Düğün Mağazası Kampanyası (Fotoğraflar: Instagram/Skims) ile bir pazarlama darbesi çekiyor

Bunun dışında Patrick inanılmaz derecede serinledi. Bugün Kim Kardashian bugün Skims için lezzetli damlaların toplamını paylaştı. Her zaman şık olmalarına ve üç kez görünmelerini sağlasalar da (ve hatta arabalarını doldurup tüm paralarını havaya uçursa da, kuralları yapmıyoruz), burjuva üst düzey shapewear işareti sıradan bir şey değildir. Şey … neredeyse.

Patrick'in rüya gibi mavi gözlerinin ve Skims'in Instagram sapının gurur ve sevincinin saçının saçını görebilirsiniz, bu yüzden size kampanyayı paketlediğini söylememiz gerekmiyor. Ama bu geri kalanının üzerinde bir kesim.

On yıllık ve şimdi nişanlısı olan Patrick ve Abby Şampiyonu ince ama biberli kimyalarını sergilediler.

Bir smokin ve bodycon'dan mektup ve saten dindar olan Skimes Düğün Dükkanı Drop, neredeyse veya tamamen çıplak olmak isteyen her iki seçeneğe ve aradaki her şeye sahiptir. Patrick ve Abby, smokininde ve saten korse, ipeksi hipsters, saf beyaz çoraplar ve bu sarı kilitleri üzerinde tutan belli bir tabaka ele alındığında oldukça ruh halidir.

Ama bir buket çiçek dışında tamamen çıplak olan ve şeffaf, yıpranmış bir dantel iç çamaşırında kişisel favorimiz.

Ve susuz yorumlar kesinlikle aynı fikirde: “Bu Kim'den kurtulamazsınız !!!! Çok iyi”, “Kim pazarlama ekibi o kadar kötü yiyor ki, beyaz lotus hayranları rn
🙌
”, “baba af
🔥
” ve “Oh, burada ısınıyor!
🔥
🔥
🔥
”.

Ve ellerinizde biraz sıyırma alma umutsuzluğu ile bağlantılı neşe asla durmaz, “bu uyum için bir koca aramak” ve “Birisi evlenmek istiyor” en sevdiğimiz yorumdur.

Peki, onun yakalanmasını bekliyorum Beyaz Lotus Ben sadece 10x vapur oldum!