Gauri Khan, 'düzgün elbiseler ve stilettolar' giymekten 'rahatlığı' tercih etmeye kadar yıllar içindeki tarzının gelişimini anlatıyor | Moda trendleri

ilayda

Member
26 Ekim 2024 15:12 IST

Gauri Khan, tarzının yıllar içinde nasıl tamamen değiştiğini anlattı; Vücudu saran elbiseler yerine artık rahat kıyafetler tercih ediyor.

Gauri Khan, Bollywood'un en çok konuşulan ünlülerinden biri. Her ne kadar iç mimar olarak yaptığı çalışmalarla tanınsa da tarzıyla da dikkat çekiyor. Elle India ile yakın zamanda yapılan bir röportajda, aktör Shah Rukh Khan ile evli olan ve ondan Aryan, Suhana ve AbRam Khan olmak üzere üç çocuğu olan Gauri'ye kişisel tarzı soruldu. Ayrıca okuyun | Gauri Khan'ın göz alıcı siyah elbisesi saf lüksü haykırıyor. Ne kadara mal olduğuna inanamayacaksınız

Gauri Khan, mevcut tarzının tamamen konfor ve zarafetle ilgili olduğunu söylüyor. (Instagram/Gauri Han)
Gauri Khan tarzını yansıtıyor

Delhi'den gelen Gauri Khan, bana benzeyen “fit elbise ve stiletto” kıyafetlerinden uzaklaştığını ve artık hem rahat hem de şık görünümlerle sınırsız Bollywood cazibesine yöneldiğini söyledi.

Şöyle dedi: “Büyümek her şey bodycon elbiseler ve stilettolarla ilgiliydi. Stil öncelikle rahatlıktır ama bu şıklıktan ödün vermek anlamına gelmez… Trendleri takip etmiyorum. Bir tasarımcı olarak zamana meydan okuyan güzel işçiliği takdir ediyorum.”

“Güzellik iyi hissetmekten ve mutlu olmaktan gelir”

Ambani düğün kutlamaları gibi yıldızlarla dolu etkinliklerde özel tasarım elbisesiyle veya kırmızı halılarda şık batı kıyafetleriyle sık sık görülen Gauri, yolculuğuna ve yaratmak istediği mirasa da yansıdı. “Kendi teninizde rahat ve mutlu hissetmenin” öneminden bahsetti.

“Umarım özgünlük ve gerçek güzelliğin kendi teninizde rahat ve mutlu olmaktan geldiğine dair bir miras bırakmayı umuyorum.” Tasarım çalışmalarım, tarzım veya çocuklarıma aşıladığım değerler aracılığıyla “İstiyorum.” gelecek neslin kendi bireyselliğini benimsemesi, yolculuğuna değer vermesi ve hayata anlam ve tutkuyla yaklaşması.”

Gauri hakkında daha fazla bilgi

Gauri Khan Designs stüdyosunun sahibidir ve Karan Johar, Sidharth Malhotra ve Ranbir Kapoor gibi ünlülerin evlerini tasarlamıştır. Gauri aynı zamanda Red Chillies Entertainment'ın ortak sahibidir ve Shah Rukh Khan'ın Main Hoon Na ve Chennai Express gibi filmlerinde çalışmıştır.

Her büyük vuruşu yakalayın…

Daha fazlasını gör
Canlı skorlar, maç istatistikleri, testler, anketler ve çok daha fazlası için tek adres olan Crick-it ile her büyük başarıyı, her küçük kapıyı yakalayın. Şimdi keşfedin!.

Günlük moda, Taylor Swift, sağlık, festivaller, seyahat, ilişkiler, yemek tarifleri ve diğer tüm en son yaşam tarzı haberlerini Hindustan Times web sitesi ve uygulamalarından alın.